Rehvireid Tartus suuremaid rikkumisi ei avastanud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Täna hommikul kontrollisid politseinikud Tartus kokku 154 sõiduki rehve. Vaid ühele juhile tehti hoiatus, kuna ta kasutas liialt kulunud talvekumme.


Võrreldes eelmise aastaga võib seekordse kontrollimise tulemusi silmnähtavalt paremaks pidada. Inimesed on ses suhtes kohusetundlikumad ja valdav osa neist sõidab ikka korralikel rehvidel, märkis Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.

Politseioperatsioonis osalesid ka MTÜ Eesti Rehviliidu esindajad, kes kontrollisid kohapeal rehvimustri sügavust, pöörasid autojuhtide tähelepanu rehvide üldisele seisukorrale ning andsid autojuhtidele nõu rehvivaliku osas.

Politsei tuletab meelde, et naastrehve tohib kasutada 15. oktoobrist kuni 31. märtsini ning lamellrehvidega saab sõita aastaringselt. Talverehvidega sõit on kohustuslik alates 1. detsembrist kuni 1. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles