Spordiplatsi ootab uuenduskuur

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus-Ihaste metsatukas asub paarsada meetrit pikk ja sadakond meetrit lai plats, mille taristut on aeg purenud. Nüüd soovivad linn ja Ihaste selts seal sportimisvõimalusi parandada.
Uus-Ihaste metsatukas asub paarsada meetrit pikk ja sadakond meetrit lai plats, mille taristut on aeg purenud. Nüüd soovivad linn ja Ihaste selts seal sportimisvõimalusi parandada. Foto: Kristjan Teedema

Linlastel on võimalus oma sõna sekka öelda, milliseid treeninguvahendeid nad soovivad kasutada Ihaste spordiplatsil. Linnaeelarves on uuendustöödeks 35 000 eurot.

Paarsada meetrit pikk ja sadakond meetrit lai spordiplats asub Nõlvaku hooldekodu ja Uus-Ihaste vahel metsatukas. Selle ümber kulgevad hakkpuiduga kaetud terviserajad. Platsil asuvad aga puidust treeninguvahendid, pingid ning grillkoda.

Arvukad jäljed ja üsna ära sulanud suusarada annavad tunnistust sellest, et piirkonda kasutavad aktiivsed inimesed ka talvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles