Riiga ja Peterburi viivad uued bussid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ermitaaži peahoone Peterburis.
Ermitaaži peahoone Peterburis. Foto: SCANPIX

Viimased paar aastat Tartust Riiga ja Peterburi Eurolinesi sildi all sõitnud bussifirma tõi eile liinile uued mugavusbussid Lux Express, millele lisanduvad peagi ka uued odavreisibussid Simple Express.


«Sisuliselt muudame oma teeninduskontseptsiooni, et saaks arvestada nii mugavust kui odavamat hinda tahtvate reisijatega,» ütles ASi Lux Express Estonia juhatuse esimees Hannes Sarapuu.

Peale busside väljavahetamist lisab firma detsembrikuu lõpus Tartu-Riia ja Tartu-Peterburi bussiliini graafikusse senisele kahele väljumisajale veel ühe, nii et kaks korda päevas sõidab Lux Express ning kord päevas Simple Express.

Reisijale tähendab muudatus Sarapuu sõnul rohkem valikuid nii hinnas, sõiduajas kui mugavuses.

Eile sõite alustanud Lux Expressi busside eripäraks on Sarapuu selgitusel suurem mugavus: tasuta wifi, kuumad joogid, ajalehed ja rohkem ruumi jalgadele.

20. detsembrist sõitma hakkavad Simple Expressi bussid on aga Hannes Sarapuu sõnul lihtsamad bussid, mis viivad reisija ühest punktist teise võimalikult odava hinnaga.

Edaspidi jäävadki Sarapuu sõnul Tartust sõitma vaid Lux Expressi ja Simple Expressi bussid, Eurolinesi busse Tartust enam ei välju.

Mugavusbusside piletihinnad Riiga algavad 241 kroonist ja Peterburi 357 kroonist. Simple Expressi tavabussiga saab Riiga 165 krooni ning Peterburi 222 krooniga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles