Tartu valib taas aasta väärikaima teo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikad suudlevaid tudengeid kujutava purskkaevu küljes.
Jääpurikad suudlevaid tudengeid kujutava purskkaevu küljes. Foto: Ove Maidla / Postimees

Postimees kutsub koos Tartu linnavalitsusega taas kõiki tartlasi ja ka meie linna sõpru mõtlema ja arvamust avaldama, mis oli see tegu, ettevõtmine või üritus, mis vääriks tiitlit «Aasta tegu 2010».

Et valimises osaleda, tuleb juuresolevas nimekirjas valida oma eelistus. Iga vastaja saab märkida vaid ühe teo – selle, mis tema arvates on kõige olulisem.

Lisaks siinsele hääletusele võib oma eelistuse saata ka elektronpostiga aadressil tartu@postimees.ee või avaldada oma arvamust Tartu kodulehel www.tartu.ee. Tähtaeg on 19. detsember. Lisaks avaldab ka ajaleht Tartu Postimees talongi, mille saab lehest välja lõigata ja saata hiljemalt 19. detsembriks Postimehe toimetusse Gildi 1, Tartu 50095.

Võitnud teo tegijad saavad linnavalitsuselt ja Postimehelt kingituse, enim mainitud ettevõtmisi märgib linnavalitsuse ja Postimehe aukiri. Nende vastajate vahel aga, kes aitavad võitjat valida, loosime välja kümme linnavalitsuse ja kümme Postimehe meenet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles