Sõbrad ehitasid Riia tänavale «Väljapääsu»

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekordse meelelahutusliku põgenemistoa «Väljapääs» idee autorid Mati Teinberg (vasakult), Risto Reinumägi ja Hannes Hendrikson pidasid tähtsaks, et toa nimi oleks lööv ning jääks külastajatele hästi meelde.
Järjekordse meelelahutusliku põgenemistoa «Väljapääs» idee autorid Mati Teinberg (vasakult), Risto Reinumägi ja Hannes Hendrikson pidasid tähtsaks, et toa nimi oleks lööv ning jääks külastajatele hästi meelde. Foto: Margus Ansu

Tammelinnas Riia tänaval võivad möödakõndijad ja -sõitjad märgata loomakliiniku Animal kõrvaluksel punast silti, mis teatab väljapääsust. Uksest sisse astudes selgub, et ees ootab järjekordne põgenemistuba.

Üliõpilased, tammelinlased ja lapsepõlvesõbrad Mati Teinberg, Hannes Hendrikson ja Risto Reinumägi otsustasid mullu sügisel teha tutvust Tartu põgenemismängudega. Kui kõik mängutoad olid järele proovitud, samuti pealinnas uudistamas käidud, mõtlesid noormehed, et tahaks veel põgenema minna.

«Mati ütles siis, et aga teeme ise ära. Läkski kuu aega ideest, kui tegime ettevõtte ja hakkasime tegutsema,» rääkis Risto Reinumägi, kuidas sündis Tartu linnas järjekordne meelelahutuslik põgenemismäng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles