Nobedad näpud võtsid mõõtu

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlys Püvi vormis juukselakist uduses juuksurite töökojas ahviaasta fantaasiasoengut oma õele Dairis Püvile.
Merlys Püvi vormis juukselakist uduses juuksurite töökojas ahviaasta fantaasiasoengut oma õele Dairis Püvile. Foto: Sille Annuk

Tartu kutsehariduskeskuse juuksuritöökoja õhk oli eile juukselakist paks. Tosinal juuksuriõpilasel tuli kolmveerand tunni jooksul näidata oma oskusi ahviaasta soenguid modelleerides. Võistlustules olid ka kolmsada õpilast teistelt erialadelt.

Kevadel juuksurikutse saav Merlys Püvi püüdis juuksuritöökojas juba ise oma uhke süsimusta rastasoenguga pilku, mis siis veel rääkida sellest blondist juuksepahmakast, mida ta oma õele Dairis Püvile võistlustööna pähe vormis.

Et kutsevõistlusel võiks modellina kasutada just oma õde, polnud Merlys  Püvile raske küsimus. Lisaks sellele, et need blondid pikad kiharad sobisid hästi etteantud fantaasiasoengu tegemiseks, töötavad õed igapäevaselt koos oma ilustuudios.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles