Hoogne filmilugu õpetas lastele tiimitööd

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Reiniku kooli poisid (vasakult) Robin Otter, Oliver Tummeleht ja Ott Allik kuulavad koolivideote esitlusel kriitikut Maria Murumaa-Mengelit. Paremal nurgas seisab poiste juhendaja Kristel Sibul.
Mart Reiniku kooli poisid (vasakult) Robin Otter, Oliver Tummeleht ja Ott Allik kuulavad koolivideote esitlusel kriitikut Maria Murumaa-Mengelit. Paremal nurgas seisab poiste juhendaja Kristel Sibul. Foto: Kairit Peekman

Mart Reiniku kooli tutvustava videoloo kokku pannud viienda klassi õpilased ütlesid, et kuigi see nõudis väga palju tööd nii kaamera kui arvutiga, ei ole neil filmitegemisest isu sugugi otsas, pigem vastupidi.

Jutt käib Tartu Mart Reiniku Kooli viienda klassi poistest Robin Otterist, Oliver Tummelehest ja Ott Allikust, kellest viimane unistab saada koguni animafilmide loojaks.

Nimelt seob Forseliuse, Karlova, Kesklinna ja Mart Reiniku kooli 2014. aasta sügisest alates kogukonnakoolide projekt Tuluke, mis püüab tihendada kooli ja kodu koostööd.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles