EELK avab Tartus uue perekeskuse

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EELK Tartu perekeskuse juhataja Lea Saar näitab keskuse värskelt remonditud ruume, kus juba uuel nädalal algab aktiivne abivajajate nõustamine.
EELK Tartu perekeskuse juhataja Lea Saar näitab keskuse värskelt remonditud ruume, kus juba uuel nädalal algab aktiivne abivajajate nõustamine. Foto: Kristjan Teedema

Kaks aastat pealinnas inimesi aidanud Eesti evangeelse luterliku kiriku (EELK) perekeskus avab sel reedel Tartu filiaali, kus pakutakse pere- ja paarinõustamist ning hingehoiuteenust.

Tartu keskus osutab teenuseid ja korraldab koolitusi nii Tartu linna kui ka Lõuna-Eesti inimestele. Keskus asub äsja remonditud ruumides Tartu Maarja koguduse Õpetaja tänava majas. Tartu üksuse juhina alustab tööd Lea Saar ja peanõustajana Signe Uustal. Lisaks kaasatakse vabatahtlikke perenõustajaid ja koolitajaid.

EELK Tallinna perekeskuse asutaja Pia Ruotsala sõnul loodi Tallinna keskus selleks, et toetada peresid erinevatel eluetappidel ning pakkuda neile nõustamisteenust, tugirühmi ja koolitusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles