Tartu maavalitsus müüb oksjonil kollast sõrmust, vanu kanistreid ja kasutuskõlbmatut iPhone'i

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanad plastikkanistrid. Pilt on illustratiivne.
Vanad plastikkanistrid. Pilt on illustratiivne. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Tartu maavalitsus müüb avalikul elektroonilisel enampakkumisel konfiskeeritud vara. Seekord on huvilistel võimalik soetada mittetöötav telefon iPhone, kollasest metallist sõrmus, õhupuhastaja ning 13 plastkanistrit.

iPhone 5 alghinnaks on määratud 40 eurot, kuid paraku tundub, et telefonil on kõigest suveniiri väärtus: see on lukus, helistada sellega ei saa ning maavalituse kodulehel ei varjatagi, et see on kasutuskõlbmatu.

Kasutatud plastkanistreid on 13 ning koos need ka ära müüakse. Alghind 13 eurot.

Enampakkumise kõige hinnalisem ese on neli grammi kaaluv kollasest metallist sõrmus väikse kivikesega, ehte alghinnaks on 51 eurot.

Samuti tasub oksjonit kiigata kõigil neil, kes sooviks omandada õhupuhasti ja kaks hõbepaberist ventilatsioonitoru - see komplekt maksab 20 eurot.

Enampakkumine toimub portaalis haamer.net ning pakkumisi saab teha kuni 5. veebruarini. Pakkumisi alustatakse alghinnast. Minimaalne pakkumise samm on 10 eurot ning iga järgmine osaleja sisestab summa, mis peab olema vähemalt sammu võrra suurem eelmisest pakkumusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles