Heidi Kiuru: kool peab uuendusteel käima

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Kiuru on alati unistanud mõne suure kooli juhtimisest, Tartus on selleks olnud Karlova kool. Ehkki Puhja gümnaasiumi direktorina jäi tema ametiaeg lühikeseks, nägi ta Karlova kooli etteotsa kandideerimises võimalust, millest tuleb kinni haarata.
Heidi Kiuru on alati unistanud mõne suure kooli juhtimisest, Tartus on selleks olnud Karlova kool. Ehkki Puhja gümnaasiumi direktorina jäi tema ametiaeg lühikeseks, nägi ta Karlova kooli etteotsa kandideerimises võimalust, millest tuleb kinni haarata. Foto: Sille Annuk

Tartu Karlova kool on lõpuks saanud endale uue direktori. Lühikest aega Puhja gümnaasiumi juhtinud Heidi Kiuru on seda meelt, et kool peab uuendustega kaasa minema, ent kogu kooliperel tuleb mõista, milleks on muutused vajalikud.

Olete jõudnud kaks nädalat uues ametis olla ja pidanud siinsete õpetajatega tutvumisvestlusi. Mida nemad teilt ootavad ja loodavad, millises suunas võiks Karlova kool teie käe all edasi liikuda?

Praegu on olnud alles viis vestlust, kuid märksõnad on ruumipuudus, sisekliima ja ühtne meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles