Soosik näitas suurvõistlusel taset

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksim Kuzmin (nr 18) ja hilisem võitja Pavel Andrejev (nr 1) olid teistest nii palju kiiremad, et nii mõnigi konkurent tuli rajal selg ees vastu. Teisel ringil suusahüppetorni juurde tõustes möödusid nad kiirelt tšehhitar Natalie Grabmullerovast.
Maksim Kuzmin (nr 18) ja hilisem võitja Pavel Andrejev (nr 1) olid teistest nii palju kiiremad, et nii mõnigi konkurent tuli rajal selg ees vastu. Teisel ringil suusahüppetorni juurde tõustes möödusid nad kiirelt tšehhitar Natalie Grabmullerovast. Foto: Risto Mets

Kui jooksu- ja rattadistantsil suutsid konkurendid veel viimaste aastate tugevaima talitriatleedi Pavel Andrejevi kannul püsida, siis suusasõidus ta näitas, kes on sellel alal kes, ja võitis ülekaalukalt Euroopa meistri tiitli.

Andrejev võitis ka kolm aastat tagasi Tartus korraldatud tali-triatloni Euroopa meistrivõistlused. Maailma edetabeli tänavuse juhina läks ta favoriidina starti ja ei andnud teistele sõnaõigust.

Venemaale kindlustasid kolmikvõidu koondisekaaslased Maksim Kuzmin ja Pavel Jakimov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles