Beebiga ujuma minek lõppes siruli põrandal

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda põrandat katavad plaadid, millel ei tohiks käia märgade jalgadega. Ometi on TÜ kliinikumis beebide raviujumises käivad lapsevanemad pidanud aastaid mööda seda koridori saunaruumist basseini ja sealt tagasi jalutama, beebid süles.
Seda põrandat katavad plaadid, millel ei tohiks käia märgade jalgadega. Ometi on TÜ kliinikumis beebide raviujumises käivad lapsevanemad pidanud aastaid mööda seda koridori saunaruumist basseini ja sealt tagasi jalutama, beebid süles. Foto: Kristjan Teedema

Pooleaastase lapsega beebide raviujumisse läinud ema libastus Maarjamõisa polikliiniku põrandal nii õnnetult, et vigastas oma selga, ning vopsu sai ka tema süles olnud pisipoja pea.

Kliinikum asus alles kaks kuud peale õnnetust mõtlema, kuidas kuus aastat kestnud ohtlikku olukorda lahendada.

Kolme lapse ema, kelle nimi on toimetusele ja TÜ kliinikumile teada, läks neuroloogi soovitusel läinud aasta novembri lõpus oma noorima lapsega Maarjamõisa polikliinikusse ujuma. Polikliiniku ühes tiivas 2007. aastal renoveeritud ambulatoorse taastusravi osakonnas on selleks hubane bassein ning meeste ja naiste riietusruumid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles