Maavalitsus kaalub jõepeo keelamist

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lodjaseltsi jõekohviku juures oli eilseks lükatud sisse väike uisuring ja hokiväljak. Sellele minek ei tundunud aga turvaline, sest mõlemas kohas oli jõevesi tunginud juba jääle.
Lodjaseltsi jõekohviku juures oli eilseks lükatud sisse väike uisuring ja hokiväljak. Sellele minek ei tundunud aga turvaline, sest mõlemas kohas oli jõevesi tunginud juba jääle. Foto: Margus Ansu

Tartu maavalitsus kaalub Emajõe lodjaseltsi selleks pühapäevaks Emajõe jääle plaanitud rahvaürituse keelamist, kuna voolava veekogu jää peal ei pruugi see olla ohutu.

Veel eile pärastlõunal kutsus Emajõe lodjaselts oma kodulehel ja Facebookis selleks pühapäevaks kõiki tartlasi talvisele rahvaüritusele, mis oli plaanitud jõekohviku ümber olevale Emajõe jääle. Päevakavas oli hokilahing Supilinna ja Karlova vahel, lahti oli lükatud uisuring ning lubati jääkarusselli.

Kolmapäeval avaldati info ürituse kohta korraks linna kodulehel, kuid kuna selle ohutus tekitas ka linnaametnike hulgas küsitavusi, võeti kuulutus kiiresti maha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles