Statoil uuendab Narva maantee tanklat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoili Narva maantee teenindusjaama pood avatakse uuesti veebruari teises pooles.
Statoili Narva maantee teenindusjaama pood avatakse uuesti veebruari teises pooles. Foto: Margus Ansu

Kütusefirma Statoil sulges neljanädalaseks remondiks Narva maantee tanklapoe, kuid firma kinnitusel saab kütust tankida ka ehituse ajal.

Kütusefirma Statoil sulges neljanädalaseks remondiks Narva maantee tanklapoe, kuid firma kinnitusel saab kütust tankida ka ehituse ajal.

Statoil Fuel & Retail Eesti turundusdirektori Diana Veigeli sõnul on kütusefirma otsustanud Narva maanteel asuvat Statoili teenindusjaama poodi uuendada ning seetõttu on pood ajutiselt remondi ajaks suletud. Remont kestab umbes neli nädalat.

«Me teeme kaupluses värskendusremondi ja paigaldame uue poemööbli, uuendame seadmeid ja tehnikat. Oleme töid planeerinud maksimaalselt neljaks nädalaks. Eesmärk on avada veebruari keskpaigas olemasolevates tingimustes uuenenud, ilus, nüüdisaegne ja mugav pood,» rääkis Veigel Tartu Postimehele.

Kuigi tankla poeruum on kuu aega remondis, jääb Veigeli kinnitusel tankimisala avatuks ning kütust saab Narva maantee Statoilist endiselt osta. Kütuse eest saab tasuda välistes makseterminalides.

Statoil investeerib Narva maantee tankla värskendamisse umbes 100 000 eurot. Remondi ajal on lähim poega Statoili teenindusjaam Turu tänaval. Firmal on Tartus kuus teenindusjaama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles