Tartus põrkasid kokku sõiduauto ja linnaliinibuss

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Riia tänaval sattusid 18. jaanuari pärastlõunal kokkupõrkesse linnaliinibuss ja sõiduauto.
Tartus Riia tänaval sattusid 18. jaanuari pärastlõunal kokkupõrkesse linnaliinibuss ja sõiduauto. Foto: Postimees.ee lugeja foto

Tartus Riia tänaval Lembitu Konsumi lähedal põrkasid täna pärastlõunal kokku liinibuss nr 7 ja sõiduauto.

Lõuna prefektuurist kinnitati Tartu Postimehele, et õnnetus juhtus veidi enne kella 15. Esialgse info järgi kaldus vanema mehe juhitud sõiduauto vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku linnaliinibussiga. Tõsisemalt keegi kannatada ei saanud, küll oli asjaosaliste ehmatus suur.

Pealtnägijate kinnitusel oli liiklus avariipaigas mõnevõrra häiritud. Kella 16 paiku, enne õhtust tipptundi olid avariilised masinad juba ära transporditud.

Lõuna prefektuur lisas hiljem, et õnnetus juhtus kell 14.44. Avariipolitseinikud selgitasid kohapeal, et sündmuste jada sai alguse olukorrast, kus kesklinna poolt mööda Riia tänavat sõitnud sõiduauto Toyota ees liikunud sõiduk äkki pidurdas ning Toyota vahetas otsasõidu vältimiseks sõidurada. Auto sõitis  vasakpoolsele rajale, põrgates külje pealt otsa otse liikunud sõiduautole Kia. Viimane paiskus saadud löögist vastassuunavööndisse ja põrkas kokku kesklinna poole liikunud linnaliinibussiga.

Õnnetuspaigalt toimetati tervisekontrolli kaks bussis viibinut ja KIAs kaassõitjana olnud naine. Politsei tuvastas, et õnnetuses osalenud juhid olid kained ja omasid juhtimisõigust. Sündmuskohal oli liiklus kesklinna suunas umbes tund aega häiritud ning kohapeal olid politseinikud seda reguleerimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles