Pangaautomaadi juures seisnud mees nõudis neiult raha

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pangaautomaat ja sularaha.
Pangaautomaat ja sularaha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nädalavahetusel pidas politsei Tartus kinni keskealise mehe, kes seisis sularahaautomaadi juures ja nõudis ähvardaval toonil raha.

Lõuna prefektuuri teatel sai politsei 16. jaanuaril väljakutse, milles teatati, et 39-aastane mees nõudis ähvardaval toonil 20-aastaselt naiselt raha, mille peale viimane andis talle viis eurot. Samuti nõudis mees raha naise kaaslaselt.

Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri kinnitusel pöördus kannatanu politseisse. Kahtlustatavaks on varem korduvalt kriminaalkorras karistatud mees. Prokuratuur esitab täna kohtule vahistamistaotluse, kinnitas Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina.

Tartu Postimehele teadaolevalt pommis naisterahvalt raha kunagine tuntud lapsvaras Virgo Enok, kes ähvardas kannatanut ka noaga lüüa. Seda fakti prokuratuur ei kinnitanud, viidates isikuandmete kaitse seaduse § 4-le, mille järgi on andmed süüteo toimepanemise kohta enne avalikku kohtuistungit või õigusrikkumise asjas otsuse langetamist delikaatsed isikuandmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles