Väikevalda kerkis spordimeka

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisisaare spordikeskuse juht Elmo Krumm ootab uude majja spordihuvilisi lähemalt ja kaugemalt. Suures saalis saab mängida nii võrk-, korv- kui ka sulgpalli ning taamal paistab maakonna ainus ronimissein.
Pisisaare spordikeskuse juht Elmo Krumm ootab uude majja spordihuvilisi lähemalt ja kaugemalt. Suures saalis saab mängida nii võrk-, korv- kui ka sulgpalli ning taamal paistab maakonna ainus ronimissein. Foto: Margus Ansu

Nädal tagasi avas Jõgevamaal asuv 1100 elanikuga Pajusi vald nägusa spordihoone, mis on juba esimeste päevadega kohaliku spordielu korralikult käima pannud.

Siseruumides sportimise võimalusi meil varem polnud ja kohalik rahvas võttis uue maja hästi vastu, rääkis Pisisaare spordikeskuse juhataja Elmo Krumm.

«Esimene nädal oli paras hullumaja,» märkis ta ja lisas, et nii väikese valla kohta on nüüd tingimused ikka väga head. Rohkelt osalejaid jagus kohe näiteks zumba- ja üldtreeningusse ning jõusaalis ja saunaski käis pidev melu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles