Virtuaaltuur näitab linnaosi seninägematu nurga alt

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kohta tehtud 360-kraadine virtuaaltuur viib vaatajad ka üle-eelmisel aastal valminud postimaja liiklussõlme ja Ihaste linnaosa (all) kohale.
Tartu kohta tehtud 360-kraadine virtuaaltuur viib vaatajad ka üle-eelmisel aastal valminud postimaja liiklussõlme ja Ihaste linnaosa (all) kohale. Foto: www.taevakaamera.ee

Droonidega aerovideosid ja -fotosid tegev Taevakaamera valmistas Tartu kohta 360-kraadise virtuaaltuuri, nii saab igaüks oma silmaga vaadata, mis moodi näevad Tartu linnaosad välja pilvepiirilt piiludes.  

 Praegu saab virtuaaltuuril valida vaatlemiseks kuut piirkonda: kesklinn, Idaringtee, Raadi lennuväli, Ropka, Annelinn ja Ihaste. Kesklinna kohta on võimalik vaadata droonivideot ka Toomemäest, toomkirikust ja Turu-Riia ristmikust. Samuti pakub tuur Tartu kesklinna öist vaadet.

Taevakaamera esindaja Tiit Grihini sõnul valiti tuuril olevad kohad selle järgi, et oleks võimalikult huvitav. «Tahtsime teha erinevatest linnaosadest. Need on kohad, mida inimesed pole sellise nurga alt kunagi varem näinud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles