Elektriteater näitab filmi David Bowie’ga peaosas

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Bowie täht Hollywoodi kuulsuse alleel, kuhu leinajad on toonud lilli ja küünlaid.
David Bowie täht Hollywoodi kuulsuse alleel, kuhu leinajad on toonud lilli ja küünlaid. Foto: Liis Treimann

Pühapäeval kell 19 teeb Tartu Elektriteater hiljuti lahkunud legendi David Bowie auks eriseansi. Linastub Nicolas Roegi 1976. aasta kultusfilm «Mees, kes kukkus Maa peale» (The Man Who Fell to Earth) peaosas David Bowie endaga.

Seansi korraldaja Mihkel Salki sõnul on eriseanss nende poolne kummardus Bowie’le, tema muusikale ja näitlejatööle. «Valisime näitamiseks filmi «Mees, kes kukkus Maa peale», kuna see annab ehk kõige täiuslikumalt edasi tema üle nelja kümnendi kestnud karjääriga kaasas käinud tähemehe kuvandit,» lisas ta.

Film räägib inimnäolisest tulnukast, kes saabub Maale õilsa missiooniga oma sureva planeedi jaoks vett otsida. Siin tutvustab ta inimestele uusi tehnoloogiaid, et sel moel hankida raha tagasisõiduks vajaliku kosmoselaeva ehitamiseks. Seikluse käigus leiab tulnukas aga ootamatult armastuse, tema missiooni õnnestumise seavad kahtluse alla inimkonna pahed - alkohol, ahnus ja ihad.

Film linastub inglise keeles ja ainult ingliskeelsete subtiitritega. Piletihinnaks eelmüügist on 4 eurot, kohapealt või samal päeval internetist ostes 5 eurot. Lisainfot filmi kohta leiab Elektriteatri kodulehelt www.elektriteater.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles