Puukool astus taimede kasvatuses sammu edasi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viis äsja valminud saja meetri pikkust kasvuhoonet täituvad taimedega juba märtsikuus, rääkisid Tartu puukooli tööjuht Kristiina Pärn ning RMK taimla- ja seemnemajandusosakonna juhataja Esko Krinal.
Viis äsja valminud saja meetri pikkust kasvuhoonet täituvad taimedega juba märtsikuus, rääkisid Tartu puukooli tööjuht Kristiina Pärn ning RMK taimla- ja seemnemajandusosakonna juhataja Esko Krinal. Foto: Kristjan Teedema

Paljud tartlased pole ilmselt märganudki, et linna kaguservas Rõõmu tee lõpus käis kogu sügise vilgas ehitus. Nüüd on suured kasvuhooned ja istutusalad valmis ning ootavad peagi algavat istutushooaega.

«Kõik on nüüd tipptasemel, nagu Skandinaavias,» ütles riigimetsa majandamise keskuse (RMK) taimla- ja seemnemajandusosakonna juhataja Esko Krinal.

Keskus investeeris Tartu puukooli alal asuvasse taristusse 2,2 miljonit eurot, suurendab tänu sellele taimekasvatuse mahtu ja vajab juurde ka töökäsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles