Kliinikum pole oma kesklinna kinnistuid veel müünud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ kliinikum on pannud müüki Ülikooli tänaval asuvad hooned, kus tegutsevad praegu kasiino, ööklubi ja hotell.
TÜ kliinikum on pannud müüki Ülikooli tänaval asuvad hooned, kus tegutsevad praegu kasiino, ööklubi ja hotell. Foto: Margus Ansu

TÜ kliinikum pole veel otsustanud, kellele ta müüb Ülikooli tänaval asuvad kinnistud hoonetega, kus praegu tegutsevad Barclay hotell, kasiino Olympic ja ööklubi Vabank.  

Kliinikumi juhatuse liige Hannes Danilov ütles, et novembris välja kuulutatud läbirääkimistega enampakkumisele tuli kaksteist huvilist. «Protsess käib. Praegu on veel müümata, aga huvilisi on. Esimeses voorus oli 12 huvilist, aga nüüd on jäänud läbirääkimistele alles neli,» selgitas Danilov ega tahtnud müügiprotsessi hetkeseisu väga avada.

«Ma ei tahaks kommenteerida läbirääkimiste käiku. See ei ole hea nende pakkujate suhtes, kellega läbirääkimised käivad,» lausus Danilov. Ta ei soovinud öelda ka seda, millist hinda on kinnistute eest seni pakutud. «Ma ei tahaks seda eriti kommenteerida, kuna see ei ole nii lihtne. Siin on keerulisi variante ja võimalusi, on ka lahkhelisid ja muud.»

Danilovi sõnul ei ole pelgalt nii, et kinnistud müüakse kõige kõrgemat hinda pakkuvale ostuhuvilisele. «Ei ole päris nii. Me otsime sobivaimat pakkumist,» ütles ta, kuid ei täpsustanud, mida sobivus tähendab.

Nelja järelejäänud kandidaadi seas on ka praegune hoonete haldaja AS C.H.P, kellega kliinikumil on sõlmitud rendileping 2019. aastani. Danilovi sõnul on siiski kõigil soovijatel võrdsed võimalused. «Selle nädala jooksul kohtume pakkujatega ja siis otsustame, kuidas edasi läheme. Lõpliku otsuse teeb nõukogu,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles