Turuhoone remont algab järgmisel suvel

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu turu arendusjuht Heiki Hansen osutab turuhoone rõdude poole, kuhu võiks tulevikus tulla söögikoht.
Tartu turu arendusjuht Heiki Hansen osutab turuhoone rõdude poole, kuhu võiks tulevikus tulla söögikoht. Foto: Sille Annuk

Tartu turu arendusjuhina tööle asunud senine Elva abilinnapea Heiki Hansen  tahab uuenenud turul näha kohalikke roogi pakkuvat söögikohta ning ootab  senisest enam tootjaid ise oma kaupa pakkuma.

Et Tartu märgilise tähtsusega hoone tähistab 2018. aasta jaanuaris 80. sünnipäeva, on mullu detsembris ametipostile asunud Hansenil käed-jalad tööd täis: kavas on suur remont ja ümberkorraldused.

Hanseni sõnul on ümberehituse mõtted praegu alles idanemas ning sestap pole veel selge, kui palju see maksma võiks minna, kuid tööga tahetakse algust teha 2017. aasta suvel. Ta tõdes, et nii mõnigi idee võib jääda raha taha, kuid suur eesmärk on see, et kogu liha ja muude toiduainete käitlus ja ladustamine viidaks keldrikorrusele, mis pikki aastaid on seisnud lihtsalt jõude.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles