Maadlejad alustasid aasta esimest turniiri tulemuslikult

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Englase maadluspoisid Haapsalus Dünamo turniiril.
Kalev/Englase maadluspoisid Haapsalus Dünamo turniiril. Foto: Erakogu

Tartust vaadatuna Eestimaa teises otsas asuvas Haapsalus peeti aasta esimene noorte maadlusturniir Dünamo. Osavõtjate seas oli ka kaheksa Tartu Kalev-Englase meeskonna poissi.

Treener Kristjan Pressi hinnangul oli aasta avaturniir Tartu maadluspoistele edukas, sest tihedas konkurentsis võitlesid neist kuus end poodiumile. Kohad oleks võinud ehk paremadki olla, aga vahetult enne võistlusi peetud maadluslaager Tallinnas oli raske ja taastumine polnud veel täielik, lisas Press.

Kõige kergemas kehakaalus saavutas Romer Bostan oma elu teisel maadlusvõistlusel kolmanda koha. Sellest järgmises kaaluklassis tõi ainukese esikoha Tartusse Karlis Ander All, ta võitis neli vastast väga kiirelt ja näitas päris korralikul tasemel maadlustehnikat.

Max Hristjuk sai sellel turniiril kolmanda koha, võites kolm ja kaotades ühe matši. Artur Jeremejev maadles kehakaalus kuni 42 kg kõik matšid stabiilselt hästi. Ainus kaotus tuli finaalis, tasuks teine koht.

Georg Kristerson võitis kaks ja kaotas ühe matši ning saavutas samuti teise koha. Karl-Eerik Karoles pidi seekord leppima viienda kohaga.

Robin Samarüütel maadles võistluste kõige pingelisema matši oma kaalu hilisema võitjaga. Matši tartlane küll kaotas võrdsete punktidega, kuid maadluspilt oli võrreldes varasemaga tunduvalt paranenud ja hakkamist poisil jätkus, tunnustas treener.

Raskekaalus esindas Tartut Robin Krivmen, kes hakkab vaikselt maitsma oma sihipärase töö vilju. Ühes kaotatud matšis lõpuni võidelnud Krvimen saavutas kahe võidu ja ühe kaotusega väga tubli teise koha. Võidetute hulgas oli ka vastane, kellele ta on varem paar korda kaotanud.

Järgmised tähtsad võistlused, Eesti meistrivõistlused õpilaste vanuseklassis, on 13. veebruaril Valgas. Sinna lähevad teistega jõudu katsuma ka tartlased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles