Uus bussiliin läheb Ropka rahvast kaugelt mööda

Vilja Kohler
, reporter, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile lõuna ajal oli Tähe ja Ringtee ristmikul kõik vanaviisi. Mitte miski ei reetnud seda, et siia tuleb Tööstuse bussipeatus, kus peatub 11. jaanuari hommikul buss number 28, mis hakkab üle Ihaste silla sõitma Ropka linnajao ja Annelinna vahet.
Eile lõuna ajal oli Tähe ja Ringtee ristmikul kõik vanaviisi. Mitte miski ei reetnud seda, et siia tuleb Tööstuse bussipeatus, kus peatub 11. jaanuari hommikul buss number 28, mis hakkab üle Ihaste silla sõitma Ropka linnajao ja Annelinna vahet. Foto: Kristjan Teedema

Esmaspäeva hommikul alustab Tartu uusim bussiliin numbriga 28, mis Ihaste silla kaudu ühendab Annelinna ja Ropka. Paraku pole Ropka linnajao elanikel sellest pikalt räägitud bussist kuigi suurt rõõmu.

Ihaste silla kaudu Ropka ja Annelinna vahel kulgeval uuel liinil alustab buss esimest ringi Ropka tööstusrajooni Ringtee alguse bussiparklast esmaspäeva hommikul kell 7.06. Järgmine buss väljub samast kohast tunni pärast.

Seega pole uuest liinist kasu gümnaasiumita Ropka linnajao noortel, kes õpivad bussi marsruudile jäävas Kalda teel asuvas Petersoni või Annelinna gümnaasiumis – esimene buss väljub liiga vara, teine liiga hilja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles