Bussikaardid said kioskis otsa, kleepsud hilinevad jälle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuvasti ja Tartu uus bussikaart.
Tuvasti ja Tartu uus bussikaart. Foto: Kalev Saar/Postimees

Tartu bussikaartide müük suurenes pärast paberpiletite müügi lõppu justkui ootamatult ja kõikjalt neid vahepeal osta ei saanudki.

Väide, et Tartu bussikaardid lõppesid Anne R-kioskis otsa ja lisa tellimine viibis, osutus tõeks, kinnitas Tartu ühistranspordi kvaliteedijuht Veronika Kallaste. Probleemist teavitas linna kodulehel üks bussisõitja, kes oli imestunud, et ametlikult välja öeldud bussikaartide müügikohas kaarte müügil ei ole ja võimalus juhilt pilet osta on kallim.

«Kaardid olid otsa saanud, juurde telliti liiga vähe, sest ei osatud arvata, et nii palju ostetakse,» sõnas Kallaste. Tema sõnul tulenes läbimüügi suurenemine ja bussikaartide lõppemine asjaolust, et vanu paberpileteid aasta algusest enam ei müüda, kuigi nende kasutamine on võimalik veel märtsi lõpuni. «Oli tohutult  suur läbimüük,» lisas ta. «Küsimus ei ole selles, et varusid ei ole, jätkub kuudeks, probleem on praegu lahenenud. Ma soovitasin kõikidel müüjatel igaks juhuks varuga tellida.»

Kuid ei olnud pakkuda ka bussikaardiga samaväärseid kleepse, mille müüki jõudmist on korduvalt edasi lükatud. Viimati oli lubadus, et need tulevad müüki aasta algusest.

Nüüd sai Kallaste vahendada lubadust, et kleepsude müük algab Tartu infokeskuses raekojas 11. jaanuaril ja päeva jooksul peaksid need jõudma ka teistesse müügikohtadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles