PRIA kolib Tähe tänavale

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRIA kolib endisesse füüsikahoonesse Tähe tänaval.
PRIA kolib endisesse füüsikahoonesse Tähe tänaval. Foto: Margus Ansu

Homsest algab põllumajanduse registrite ja informatsiooni ameti (PRIA) keskuse ning Tartumaa teenindusbüroo kolimine uude asukohta. Edaspidi tegutseb PRIA Tähe 4 asuvas endises Tartu ülikooli füüsikahoones.

Tähe tänaval värskelt renoveeritud hoones asub tööle 253 PRIA töötajat. «Uus asukoht võimaldab lõpuks kokku tuua kõik keskuse üksused, mis varem töötasid Tartus kolmes eri paigas,» selgitas PRIA peadirektori asetäitja Jaanus Hämmal kolimise tagamaid.

Kolimine tähendab ka asutuse serverite, arvutite ja telefonide lahtiühendamist ja uues kohas ülesseadmist. Suure asutuse töös toob see paratamatult kaasa ajutisi tõrkeid, nii ei tööta 8. jaanuaril üle Eesti PRIA elektroonilised infosüsteemid, sealhulgas e-PRIA, samuti on häiritud suhtlemine e-posti teel ja lauatelefonide kasutamine. Tehnilisi tõrkeid PRIA infosüsteemides võib esineda 15. jaanuarini.

Kliente oodatakse Tartumaa teenindusbüroosse 11. jaanuarist. Töötajate lauatelefonide numbrid jäävad pärast kolimist endisteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles