Endine tipprattur lööb rõivaäris laineid

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui spordivõistlustel on edukas Moomoo rõivais sportlane, on see Allan Orasele samuti võit. Taustal pilt rattur Martin Laasist, kes võitis eelmise aasta Tour of Estonia. Samuti näitab Oras värskelt valminud suusakostüümi.
Kui spordivõistlustel on edukas Moomoo rõivais sportlane, on see Allan Orasele samuti võit. Taustal pilt rattur Martin Laasist, kes võitis eelmise aasta Tour of Estonia. Samuti näitab Oras värskelt valminud suusakostüümi. Foto: Margus Ansu

Kui rattur Allan Orasel tippsportlase karjäär läbi sai, tundis ta soovi uusi sihte seada ja midagi suurt ära teha. «Minus lõi välja sportlase vajadus kuhugi püüelda ja midagi saavutada,» rääkis Oras. Nii sündiski jalgrattariiete kaubamärk Moomoo.

Allan Oras on pea kolmkümmend aastat jalgrattaga sõitnud ja näinud rattariiete arengut alates villastest pükstest ja lõpetades ultraõhukeste moodsate, hingavate nanotehnoloogiliste materjalidega.

Esimene mõte rajada oma ettevõte tekkis Orasel aastal 2001, kui ta sõitis veel Itaalias profitasemel jalgrattaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles