Kulude kokkuhoid haridusministeeriumis: kabinette enam iga päev ei koristata

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridusministeeriumi
Haridusministeeriumi Foto: Lauri Kulpsoo

Haridusministeeriumi Tartu töötajad peavad arvestama sellega, et kulude kokkuhoiu tõttu ei koristata veebruarist nende kabinette enam nii tihti kui varem.

Haridus- ja teadusministeeriumi üldosakonna juhataja Jaan Laidmets saatis eile ministeeriumihoone puhtuse eest hoolitsevale ettevõttele kirja, milles näeb võimalusi koristamise pealt kokku hoida, et seeläbi ka ministeeriumi kulud madalal hoida.

«Tulenevalt eelarveliste vahendite säästliku kasutamise vajadusest on haridus-ja teadusministeeriumis välja töötamisel meetmete pakett üldiste majandamiskulude kokkuhoiuks,» kirjutas ta. Ühe kokkuhoiu kohana näeb ministeerium just «koristuspõhimõtete muutmist».

Seetõttu panebki ministeerium ette, et alates 1. veebruarist toimub teisipäeval ja neljapäeval vaid üldkasutatavate pindade koristus ning kabinette ei koristata, muudel päevadel säilib koristus tavapärasel moel.

Selle muudatusega peaks edaspidi olema neil kahel päeval koristatavat pinda ligi 1000 ruutmeetri võrra vähem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles