Talvine remont aitab raha säästa

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piilupesa lasteaia direktor Kaja Lauk (paremal) on rahul, et kahe rühma ruumid saavad põhjaliku remondi, ehkki ehituse ajaks tuli lastele leida asendusruumid.
Piilupesa lasteaia direktor Kaja Lauk (paremal) on rahul, et kahe rühma ruumid saavad põhjaliku remondi, ehkki ehituse ajaks tuli lastele leida asendusruumid. Foto: Sille Annuk

Kui tavapäraselt on lasteaedades ja koolides remonditud suvisel puhkuste ajal kibekiirelt ruume, siis nüüd on Tartu linn võtnud sihiks tellida võimalikult palju töid talvel, mil ehitajat on lihtsam leida ja hinnad palju soodsamad.

Piilupesa lasteaias alustasid ehitajad kahe rühmaruumi täielikku renoveerimist enne jõule. Lapsed paigutati muusika- ja liikumisruumidesse mängima ja õppima, söömas käivad nad teistes rühmades ning magamisasemed on paigutatud vabadesse ruumidesse.

Piilupesa direktor Kaja Lauk rääkis, et jõulupeod said kõik suures saalis peetud ning seal toimuvad ka muusika- ning liikumistunnid. Kui ilm lubab, lähevad lapsed hoopis õue võimlema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles