Ühing Halastus hoidis jõuluajal meeles endisi meedikuid

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liidia Laaneoja on endistele meedikutele jõulupakkide saatmise eest seisnud viimased kümme aastat.
Liidia Laaneoja on endistele meedikutele jõulupakkide saatmise eest seisnud viimased kümme aastat. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linna endiste meditsiinitöötajate ühingu Halastus juht Liidia Laaneoja teatas, et tänavu komplekteeris ta koos abilistega kokku 95 jõulupakki, et jagada need oma ühingu liikmeile.

Jõulupakis olid apelsin, piparkook, śokolaad, küünlad, sprotikonserv, värvilised salvrätikud või köögirätikud, jõulukaart ja jõulutäht.

Liidia Laaneoja sõnul korraldavad nad igal aastal jõulupeo, kuhu saavad aga kohale tulla vähesed. Kaks kolmandikku nende ühingu liikmeist kodunt väljas enam ei käi, sest aastaid on kogunenud palju ja tervis kehv.

Jõulupeolised talitasid aga nii, et igaüks sai mõne kingi kaasa, et võiks selle mõnele teisele ühingu liikmele, kelle lähedal ta elas, koju ära viia.

Tosinajagu pakke sõidutas Liidia Laaneoja aga invataksot kasutades vahetult enne jõule ise kohale.

Laaneoja lisas, et nende ühing on väga tänulik Tartu Tarbijate Kooperatiivile, kes on neile tasuta piparkooke andnud. Muude asjade ostuks vajamineva raha on nad kokku hoidnud Tartu linnalt saadavast tegevustoetusest.

Ka käisid ühingu Halastus liikmed Liidia Laaneoja ja Maie Riit jõulude ajal uues õendushooldushaiglas Puusepa tänaval, kus töötab neile tuttavaid õdesid, keda nad tervitasid. Ning ühtlasi jagasid nad ka seal palatites viibijaile jõulupiparkooke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles