Toome nõlva surmale eelnes konflikt mujal linnas

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koht, kus 27. detsembri varahommikul leiti 45-aastase mehe surnukeha.
Koht, kus 27. detsembri varahommikul leiti 45-aastase mehe surnukeha. Foto: Margus Ansu

Pühapäeva varahommikul Tartust ülikooli peahoone tagant Toomemäe jalamilt leitud 45-aastase mehe surma põhjuse peab selgitama digilahang. Konflikt mitme mehe vahel aga tekkis ning teada on, et see sai alguse sündmuskohast kaugemal.

Lõuna ringkonnaprokurör Toomas Liiva märkis, et politsei on kindlaks teinud kümme meest, kes on praeguse info järgi eilse kaklusega seotud. «Meil on alust arvata, et konflikt kahe meeste grupi vahel oli tekkinud juba varem ning sündmuskohalt eemal,» vahendas riigiprokuratuur Liiva sõnu.

Politsei jätkab täna meeste ülekuulamisi ja muid kiireid menetlustoiminguid, et juhtunu asjaolud detailselt selgeks teha. Kuriteokahtlustuse või -kahtlustuste esitamine selgub lähemal ajal.

45-aastase mehe täpne surma põhjus pole veel teada. Selle selgitab Tallinnas Eesti Kohtuekspertiisi Instituudis tehtav digilahang.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles