Homme saavad kõik tutvuda politseitööga

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseikoer
Politseikoer Foto: Tairo Lutter

Teisipäeval, 29. detsembril kutsub politsei kogu perega külastama Lõuna-Eesti politseijaoskondasid, et teha tutvust politseitöö köögipoolega.

Lähedalt saab näha nii piirivalvurite, patrullpolitseinike kui ka kriminalistide tööd.

Lisaks tutvustatakse töös kasutatavaid sõidukeid, relvastust ning erivahendeid. Ekskursioone saadavad politseiametnikud, kes jutustavad oma töös ette tulnud põnevaid seiku, annavad ohutusalast nõu ning vastavad küsimustele.

Tartus osalevad esmakordselt lahtiste uste päeval ka piirivalvurid. Kui järvepiiri valvurid annavad nõu, kuidas päästevarustust kasutada ja veekogudel ohtu trotsida, siis Piusa kordoni relvastatud piirivalvurid näitavad oma töövahendeid ning kõnelevad olukorrast kagupiiril.

Lisaks saab Tartus uudistada erinevaid politseitöös kasutatavaid sõidukeid: patrullautodest ja -bussidest, kaalubussi, konvoibussi ja piirivalve ATVni välja. Ürituselt ei puudu ka teenistuskoerad.

Lõuna prefektuuri peamaja valvelaua juures Tartus (aadressil Riia 132) kogunetakse homme kell 11, 12 ja 13. Jõgeva politseijaoskonna juures (aadressil Suur 1, Jõgeva) kogunetakse kell 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles