Kolmapäeval peetakse Vanemuise aastalõpuballi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta 30. detsembril Vanemuise aastalõpuballil oli 1700 pidulist, nende seas ka Tartu linnapea Urmas Klaas.
Möödunud aasta 30. detsembril Vanemuise aastalõpuballil oli 1700 pidulist, nende seas ka Tartu linnapea Urmas Klaas. Foto: Margus Ansu

Tartu traditsiooniline vana-aasta ärasaatmispidu, Vanemuise aastalõpuball leiab 30. detsembril aset üheaegselt Vanemuise teatris ja kontserdimajas.

Balli avab Vanemuise sümfooniaorkestri esinemine. Seejärel on õhtu jooksul laval Big Band Tartu kontserdikavaga «Sinatra 100» koos Kristjan Ilumäe, Aivar Tomminga ja Gerli Padariga. Lisaks astub üles brittidest balletiartistide bänd «Läbi linna». Samuti esinevad Vaiko Eplik, Kristjan Randalu, Kelli Uustan, Margus Jürisson ja paljud teised. Hoogsat tantsumuusikat mängib aga «GlamBand».

Vanemuise teatri artistide programmis on stepptantsukava balletitantsijatelt «Straight Up Rhythm» ning muusikaline etteaste «Vikerkäär» Vanemuise muusikutelt dirigent Taavi Kulli juhtimisel.

Balli juhivad Vanemuise noored draamanäitlejad Marian Heinat ja Reimo Sagor. Ball algab kell 19.

Lisateave Vanemuise teatri koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles