Vigastatud loomade ravi nõuab raha

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmikarvaline Aada leiti novembrikuus Vedult käpaluumurruga. Tema operatsioon läks maksma 875 eurot. Hiljem selgus, et koer on ka tiine. Läinud nädalal kohanes Aada varjupaigas oma kolme vastsündinud pojaga (taamal puuri nurgas). Varjupaiga projektijuht Kirke Roosaar usub, et Aada kallis ravi on end õigustanud, sest ta on väga kuulekas ja sõbralik loom.
Karmikarvaline Aada leiti novembrikuus Vedult käpaluumurruga. Tema operatsioon läks maksma 875 eurot. Hiljem selgus, et koer on ka tiine. Läinud nädalal kohanes Aada varjupaigas oma kolme vastsündinud pojaga (taamal puuri nurgas). Varjupaiga projektijuht Kirke Roosaar usub, et Aada kallis ravi on end õigustanud, sest ta on väga kuulekas ja sõbralik loom. Foto: Margus Ansu

Koduta loomade varjupaika satub aeg-ajalt autolt löögi saanud kasse ja koeri. Siis on loomade päästmiseks vaja kiirelt tegutseda. Et hädaolukorras oleks raha, mille eest kalleid arstiarveid tasuda, avas Tartu loomade varjupaik annetuskonto.

Tartu koduta loomade varjupaik saab Tartu linnalt iga varjupaigas viibiva looma eest päevaraha kaks eurot ja 20 senti, uuel aastal lisandub sellele kümme senti.

Linn maksab iga looma hoidmise eest 14 päeva, sealt edasi peab varjupaik looma ülalpidamiskulude eest ise hoolitsema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles