Kokkupõrkesse sattunud auto põrutas ülekäigurajal otsa naisele

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto Saab 9-5 paiskus Narva maanteel Škoda Octaviaga kokkupõrke järel Fortuuna tänava alguses sõiduradade vahel olevale haljasalale, vastu liiklusmärki ja seejärel otsa jalakäijate ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale.
Sõiduauto Saab 9-5 paiskus Narva maanteel Škoda Octaviaga kokkupõrke järel Fortuuna tänava alguses sõiduradade vahel olevale haljasalale, vastu liiklusmärki ja seejärel otsa jalakäijate ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale. Foto: Risto Mets

Õhtusel tipptunnil muutus liiklemine Tartus Narva maanteel ja Võidu sillal tavapärasest oluliselt aeglasemaks, sest Fortuuna tänava ristmikul juhtus liiklusõnnetus.

Kella 17 paiku võisid möödujad näha, kuidas ülekäiguraja kõrval oli jalgratas maas ja kiirabi askeldas kannatanu kohal. Läheduses seisid kaks plinkivate ohutuledega sõiduautot.

Politseile teatati õnnetusest kella 16.49 paiku. Esialgsetel andmetel tegi Saabi juhtinud mees Narva maanteelt suunaga Fortuuna tänavale vasakpööret. Samas ei veendunud juht piisavalt manöövri ohutuses. Võidu sillalt lähenenud Škoda juhil ei olnud pidurdades võimalust kokkupõrget täielikult vältida.

Saab sai Škodalt löögi taganurka, millest auto paiskus omakorda otsa 27-aastasele naisele, kes ületas parasjagu jalgratast käe kõrval lükates ülekäigurajal Fortuuna tänavat.

Naine viidi tervisekontrolliks haiglasse, esialgsetel andmetel ei ole tema vigastused eluohtlikud. Sündmuskohal töötanud politseiniku sõnul ei hinda autojuhid tihti teise läheneva sõiduki kiirust õigesti ning lootuses läbi lipsata pannakse ohtu mitte ainult enda ja teiste autojuhtide ohutus aga ka ümberkaudsete kergliiklejate oma, keda paraku ei kaitse massiivse masina eest ükski turvapadi ega muu ohutusvarustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles