Linnapea jõulukaartide eest tasus partei

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22. detsembril jõudis paljude tartlaste postkasti tervituskaart Tartu linnapealt Urmas Klaasilt.
22. detsembril jõudis paljude tartlaste postkasti tervituskaart Tartu linnapealt Urmas Klaasilt. Foto: Postimees.ee lugeja foto

Jõulude eel on potsatanud tuhandete tartlaste postkasti tervituskaart linnapealt Urmas Klaasilt, kes soovib linlastele õnnelikku uut aastat täis häid mõtteid.

Linnavalitsuse pressiesindaja kinnitusel pole raad õnnitluskaartidega seotud. Kaardid läkitas Klaas ise ning nende trükkimise ja levitamise eest maksis Reformierakond, kinnitas partei Tartu piirkonna arendusjuht Martin Bek.

Kaarte tehti Beki sõnutsi 38 000 ja need peaksid jõudma kõigi Tartu eraisikute postkasti. Kaartide hinnaks kujunes koos saatmisega 1415 eurot.

Linnapeana alustas suures mahus kõigile linnakodanikele jõulukaartide saatmist Tallinna kauaaegne ja praegu ametist kõrvaldatud meer Edgar Savisaar enam kui kümme aastat tagasi, kasutades selleks ka maksumaksja raha. Poliitilised konkurendid kritiseerisid selle eest Savisaart. Viimastel aastatel läkitavad oma jõulukaarte üsna paljud omavalitsuspoliitikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles