Piltuudis: parkimiskell olgu nähtav. Aga sellest teavitav silt?

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimisel parkimiskella nähtavaks tegemist nõudev silt Magasini tänaval on sellele kasvanud sambla tõttu üsna kehvasti märgatav.
Parkimisel parkimiskella nähtavaks tegemist nõudev silt Magasini tänaval on sellele kasvanud sambla tõttu üsna kehvasti märgatav. Foto: Risto Mets

Tartu kesklinnas Munga ja Magasini tänava ristmikul manitseb üles pandud silt inimesi autot parkides parkimiskella nähtavale kohale paigutama. Silti ennast võib olla aga keeriuline märgata, sest see on kaetud aga sambla ja tolmuga

Silt asub Tartu Jumalaema Uinumise katedraalkiriku ees tasulise parkimisala B-piirkonnas, kus parkimise algusaega tähistades tohib tund aega parkida tasuta. Pikemalt parkides on hind 1 eurot tunnis.

Juunis, mil tasulise parkimise ala Tartus laieneb, saab B-piirkonnas tasuta parkida 90 minutit. Tunnihind jääb jätkuvalt 1 euro tunni aja eest. Üks päev parkimist maksab juunist viis eurot päev, kuu 50, kolm kuud 125 ja aasta 500 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles