Uued loomeettevõtted kaitsesid äriplaane

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomemajanduskeskuses kaitses edukalt äriplaani ka Ruth Mändma, kes toodab juba mitu kuud graafilise prindiga lasterõivaid. Pildil demonstreerib Mändma oma rõivaid koos tütar Loorega.
Loomemajanduskeskuses kaitses edukalt äriplaani ka Ruth Mändma, kes toodab juba mitu kuud graafilise prindiga lasterõivaid. Pildil demonstreerib Mändma oma rõivaid koos tütar Loorega. Foto: Sille Annuk

Tartu loomemajanduskeskuse hindamiskomisjoni ees kaitses möödunud nädalal äriplaani 15 uut loome-  ettevõtjat, parimatel neist  on võimalus asuda loomemajanduskeskuses inkubatsiooni ning saada abi ettevõtte arendamisel.

Kui varem korraldas loomemajanduskeskus ettevõtluskursusi kaks korda aastas, siis möödunud aastast toimub see vaid korra aastas.

«Algul oli meil vaja ettevõtteid rohkem sisse saada ja kriitilise massi saavutamiseks võimalikult palju neid läbi sõeluda,» selgitas loomemajanduskeskuse ettevõtluskonsultant Juta Kuhlberg muudatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles