Turvafirma töötajad aitasid tabada järjekordse joodikjuhi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viinapits
Viinapits Foto: Meelis Tomson

Kui kaks päeva tagasi aitasid G4S turvamehed tabada autoroolist joobes naise, siis ööl vastu tänast kippus turvatöötajate pilgu all autorooli napsine meeskodanik.

Kell 0.44 olid turvatöötajad Tartus ühel väljakutsel, kus juhiti nende tähelepanu ka kahele baaris istuvale purjus mehele. Nimelt olid mehed baari saabunud autoga ja mõlemad tarbisid alkoholi.

Turvatöötajad teavitasid politseid ja jäid kohapeale ootama. Mehed tulidki ühel hetkel baarist välja ja istusid autosse. Kui masin liikuma hakkas, pidas patrull koostöös politseiga masina kinni ja politsei viis mehed kainenema.

«Suur tänu tähelepanelikule inimesele, kes purjus meestest turvatöötajaid teavitas ja aitäh ka politseile, kes on alati kiirelt reageerinud kui oleme neid teavitanud järjekordsest roolijoodikust,» märkis G4S Lõuna piirkonna valveosakonna juhataja Madis Tammaru. Ta soovitas olla kõigil oma kaasliiklejate suhtes tähelepanelik ja nähes joobes isikut rooli istumas, võib tema sõnul appi kutsuda nii politsei kui turvatöötajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles