Tähelepanelik turvamees tegi joobes naise sõiduplaanidele kiire lõpu

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine tahtis rooli istuda, alkoholipudel näpus. Pilt on illustratiivne.
Naine tahtis rooli istuda, alkoholipudel näpus. Pilt on illustratiivne. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeva hommikul kell üheksa jäi G4S turvatöötajale ühes Tartu Annelinna kiirtoidukohas silma naisterahvas, kes alkoholijoobes autorooli istus. Turvatöötaja kiire sekkumine ennetas järjekordse roolijoodikus sattumise liiklusesse.

«Märkasin ühte naisterahvast, kes tarbis kiirtoidu kohas alkoholi ja peale seda istus toidukoha ees olevasse autosse juhi koha peale. Seejärel käivitas auto, pani tuled põlema ja oli sõiduks valmis,» kirjeldas turvatöötaja. Mees helistas kohe politseisse, kes reageeris kiirelt – enne politsei saabumist ei jõudnud auto parklast sõitma hakata. 

Kui turvatöötaja koos politseinikega auto juurde jõudis oli juhi käes näha alkoholipudelit. Politsei palus alkoholijoobes naisel autost välja tulla ja viis ta politseiautosse.

Sarnane juhtum leidis aset ka 28. novembril. Kella poole ühe paiku päeval märkas turvafirma patrull Narva maantee bensiinijaamast lahkumas kahtlase sõidustiiliga punast Audit, mis kaldus ühest sõidureast teise. Turvatöötajad otsustasid autole järgi sõita ja kutsusid samal ajal politsei.

Sõiduk õnnestus peatada Kaunase puiesteel. Kohale saabunud politsei tuvastas, et Audit roolinud juht oli alkoholijoobes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles