Üle maantee taksole tõtanud mehele sõideti otsa

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile õhtul juhtus liiklusõnnestus Tartu külje all Vahi külas, kui maanteed ületanud mees sai löögi linna poole sõitnud sõiduautolt.

Veidi enne kella üheksat õhtut teatati Tartu Ülikooli Kliinikumi EMO-st politseile, et kohale on tulnud patsient, kes väidab, et on Vahi alevikus autolt löögi saanud.

60-aastase Gennadi sõnade kohaselt toimus liiklusõnnetus Tartu-Jõgeva-Aravete maantee teisel kilomeetril. Mees oli kutsunud takso ja soovis taksole minna, oodates Jõgeva suunal viiva sõiduraja parempoolsel teeserval.

Märgates aga seisvat taksot suunaga Tartu poole, hakkas ta sõiduteed ületama, kuid sai löögi paremalt Jõgeva poolt tulnud sõiduautolt. Õnnetuskohalt toimetas Gennadi kliinikumi sama autojuht, kes mehele otsa sõitis ja lahkus. Õnneks polnud jalakäija vigastused väga tõsised ning ta lubati kodusele ravile.

Kannatanu sõnade kohaselt võis auto olla helehalli/hõbedat värvi. Täpsemad liiklusõnnetuse asjaolud on väljaselgitamisel. Politsei otsib liiklusõnnetuse pealtnägijaid ning sõiduauto juhti, kes mehe EMOsse toimetas. Info on oodatud politsei kliendiinfo telefoni 612 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles