Tartu pahandab Elektrileviga: plaanilised elektrikatkestused ei tohiks langeda tipptundidele

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgusfoor.
Valgusfoor. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu saatis Elektrilevile kirja, millega juhitakse tähelepanu asjaolule, et viimasel ajal on linnas sagenenud plaanilised elektrikatkestused tipptundide ajal. Need on tõsiselt häirinud valgusfooride tööd ning sellega seoses kogu linna elurütmi.

Tartu linna märgukiri täispikkuses:

Voolukatkestustest Tartu linnas

Käesolevaga juhime teie tähelepanu, et Elektrilevi OÜ plaaniliste hooldustöödega kaasnevad elektrikatkestused on viimasel ajal sagenenud ja häirinud Tartu linna valgusfooride tööd. Viimane neist toimus laupäeval, 12. detsembril, ajavahemikul kell 8.00–16.56 Riia–Ravila ristmikul. Samal ristmikul toimus ilma etteteatamiseta voolukatkestus ka pühapäeval, 13. detsembril, ajavahemikul kell 13.44–14.06.

16. detsembriks on teatatud Riia–Akadeemia ristmiku foori katkestusest ajavahemikul kell 8.00–9.00 ja samal ristmikul 17. detsembriks ajavahemikul kell 8.30–11.45.

Soovime, et korraldate edaspidi plaanilised elektrikatkestused väljaspool tipptunde, s.o 10.00–16.00 ja 19.00–7.00. Valgusfooride töö katkestustest on häiritud kogu linna elurütm.

Allkirjastanud Tartu linnapea Urmas Klaas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles