Lähte koolipere meisterdas piparkoogimaa

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piparkoogimaa Lähte ühisgümnaasiumi aulas.
Piparkoogimaa Lähte ühisgümnaasiumi aulas. Foto: Lähte ühisgümnaasium

Esmaspäevast kolmapäevani on Tartu vallas Lähte ühisgümnaasiumi aulas avatud 4. - 12. klasside ühistööna valminud hiiglaslik piparkoogist küla, mille pindala on ligi 12 ruutmeetrit.

Eelnenud nädala jooksul küpsetasid Lähte õpilased ja õpetajad tunnivälisel ajal kooli kodunduse klassis ning õpilaskodu köögis piparkoogimehikesi, kuuski ning detaile majade ehitamiseks. Valminud elemendid liideti glasuuriga ning kaunistati. Ühtekokku koosneb väljapanek 19 kollektiivsest tööst, teatas kool.

Piparkoogilõhnalise projekti eesmärgiks oli liita ühistegevuses õpilasi, tunda rõõmu mees­konna­tööst ning pakkuda ka kogukonnale lapsemeelset jõulumeeleolu, lisati teates.

Näitus on avatud kuni 16. detsembril kella 14ni. Niisiis kiirustage! Jõulumeeleolu Lähtel aitavad täiendada ühisraamatukogus avatud Lähte ühisgümnaasiumi põhikooliõpilaste käsitöönäitus ning abiturientidekorraldatud heategevuskampaania vähihaigete laste toetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles