Taas ülekäigurada! Tartus auto ette jäänud tüdruk sai viga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Pikal tänaval juhtus 16. detsembri hommikul liiklusõnnetus teed ületanud jalakäijaga.
Tartus Pikal tänaval juhtus 16. detsembri hommikul liiklusõnnetus teed ületanud jalakäijaga. Foto: Risto Mets

Järjekordne liiklusõnnetus ülekäigurajal teed ületanud jalakäijaga juhtus täna hommikul Tartus Pikal tänaval.

Politsei esialgsetel andmetel juhtus õnnetus kella 8.04 paiku. Sellest teatas avarii üks osapool, sõiduauto roolis istunud meesterahvas. Auto ette jäi 14-aastane tüdruk, kelle meedikud tõstsid kiirabiautosse. Kui rasked on neiu vigastused, pole esialgu teada. Volkswageni sõiduauto esiklaas oli aga purunenud ning kapotil oli mõlk.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja kinnitas hiljem, et sõiduki juht esialgsetel andmetel ei märganud paremalt poolt mööda ülekäigurada teed ületama asunud jalakäijat. Kokkupõrkes viga saanud naisterahva viis sündmuskohale saabunud kiirabi haiglasse. Patsient jäi haiglaravile.

Politsei tuvastas, et sõidukit juhtinud 67-aastane mees oli kaine ja omab juhtimisõigust. Teed ületanud 14-aastasel tüdrukul olid esialgsetel andmetel teed ületades kõrvas kõrvaklapid.

Kõik õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel sh. ka see, miks ei märganud sõidukijuht teed ületavat jalakäijat ja kas jalakäija tähelepanu võis hajutada ja liiklushelisid summutada muusika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles