Muusikakooli suur unistus täitus

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljandat aastat Tartu teises muusikakoolis eufooniumimängu õppiv Kaur Kangur saab õpetaja Gunnar Pettaigi juhendusel nüüd pillimängu harjutada uues klassis, mille seinad tagavad, et ka kõige valjemad helid ei häiri kõrvalruumides pilliharjutajaid.
Neljandat aastat Tartu teises muusikakoolis eufooniumimängu õppiv Kaur Kangur saab õpetaja Gunnar Pettaigi juhendusel nüüd pillimängu harjutada uues klassis, mille seinad tagavad, et ka kõige valjemad helid ei häiri kõrvalruumides pilliharjutajaid. Foto: Margus Ansu

Annelinnas asuv Tartu teine muusikakool on ammu otsinud võimalusi puhkpilliorkestri ja löökpilliõppe tarbeks sobivate ruumide rajamiseks. Nüüd sai ammune unistus teoks.

Tartu teine muusikakool on Kaunase puiestee majade vahel tegutsenud 1994. aastast saati. Seni jagati maja linna sotsiaalabiosakonna ja linnaraamatukogu Annelinna haruga.

Suvel kolis sotsiaalabiosakond Anne saunaga samasse majja ning muusikakooli eluaegne direktor Eda-Maie Neuland haaras kinni võimalusest teha vabanenud ruumidesse lõpuks ometi ammu soovitud klassid löökpilli- ja puhkpilliõpilastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles