Sinilind jõudis ära oodata miljon eurot

Vilja Kohler
, reporter, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elvas kinoks ehitatud kultuurikeskust Sinilind ootab ees uuenduskuur, mille käigus saab hoone palju suurema saali, korraliku lava ning ka juurdeehitise.
Elvas kinoks ehitatud kultuurikeskust Sinilind ootab ees uuenduskuur, mille käigus saab hoone palju suurema saali, korraliku lava ning ka juurdeehitise. Foto: Margus Ansu

Korralik kultuurikeskus, spordihoone ja linnasaun on Elvas palju aastaid jäänud vaid jutu tasemele. Järgmisel aastal minnakse väikelinnas sõnadelt tegudele: kevadel valmib linnasaun ja kultuurikeskus Sinilind ehitatakse põhjalikult ümber.

Elva linnavolikogu kinnitas esmaspäevasel istungil linna 2016. aasta eelarve kogumahuga 9,41 miljonit eurot. Sellest 2,42 miljonit eurot läheb investeeringuteks üldkasutatavatesse hoonetesse ja tänavatesse.

«Meie kultuurikeskuse ja spordihoone rajamisest on räägitud aastaid, nüüd hakkavad need plaanid ka täituma,» ütles Elva linnapea Eva Kams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles