Õpilasfirmad lõid ahvatleva kauba letti

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kutsehariduskeskuse õpilasfirma Clotz liikmed Erik Pungar (vasakult), Kelly Nõmm, Liina Tamm ja Jane Juus külastajatele puidust lipse tutvustamas.
Tartu kutsehariduskeskuse õpilasfirma Clotz liikmed Erik Pungar (vasakult), Kelly Nõmm, Liina Tamm ja Jane Juus külastajatele puidust lipse tutvustamas. Foto: Kristjan Teedema

Kaubamaja oli laupäeval siginat-saginat täis – teise ning kolmanda korruse olid enda valdusesse haaranud ligi üheksakümmend õpilasfirmat kogu Eestist.

Iga uudistaja lähenedes kasutasid noored juhust panna end proovile, et laadakülastajad just nende toote vastu huvi tunneksid. Kuigi iga õpilasfirma võis rääkida pikalt oma tootest ja selle headusest, polnud noorte peamine eesmärk raha teenida või oma toodet kellelegi pähe määrida, vaid eelkõige ennast tutvustada ja müüki harjutada.

Kikilipsud kõigile

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles