Nädala käpp: supersõbralik Varje tahab varjupaigast ära

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu koduta loomade varjupaigas on kannatamatult uut omanikku ootamas mustavalgekirju nurrumasin Varje.

Varjupaiga administraator Ragne Piirits-Hiob meenutas, et Varje koos oma õe Virve ja nende kaheksa pojaga (nimelt olid õeksed otsustanud üheskoos järglastega maha saada) toodi neile juuni viimasel päeval Räpina vallast, kus nad olid ühe tuulekasti all toimetanud.

Varje on noor, umbes ühe aasta vanune kassipreili, kes on steriliseeritud, vaktsineeritud ning hoiab ka kenasti puhtust.

Oma iseloomult on Varje ülimalt sõbralik, ta saab ühtviisi hästi läbi nii inimeste kui teiste kassidega. Lisaks on ta ka väga mänguline ja tragi mis tähendab seda, et kui uuel peremehel peaks juhtumisi olema probleeme hiirte või rottidega, siis Varje tulekuga need kaovad.

"Meie poolest võib Varje kohe uude koju minna, kui keegi tahab endale sellist lemmiklooma, kes ei püsi paigal ja tahab ainult pai saada," ütles Ragne Piirits-Hiob.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles