Politsei otsib teadmata kadunud Heino Meost

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teadmata kadunud Jõgevamaa mees Heino Meos, keda nähti viimati Tartus.
Teadmata kadunud Jõgevamaa mees Heino Meos, keda nähti viimati Tartus. Foto: Politsei

Jõgeva kriminaalteenistus palub avalikkuse abi Heino Meose (pildil) leidmiseks, keda nähti viimati 10. novembril Tartus.


Lõuna prefektuuri teatel lahkus 1938. aastal sündinud mees 9. novembril  oma Jõgevamaal Saare  vallas Pedassaare külas asuvast kodust.  Mees läks bussiga tuttavate juurde Tartusse, kus teda nähti viimati 10. novembril kella 16 ajal. Kuni käesoleva ajani ei ole ta koju tagasi pöördunud ja tema asukoht on teadmata.

Meos on umbes 178 cm pikk, tugeva kehaehitusega, mustade halliseguste juustega, tõmmu nahaga. Mehel oli viimati seljas must vateeritud kapuutsiga jope, helesinised teksad, helepruun paks villane kampsun. Peas oli tal tume nahksoni, jalas mustad nahktallaga kingad, kaasas helepruun nailonist seljakott.

Jõgeva politsei palub kõigil, kes mehest midagi teavad, helistada telefonil 776 8445, 5266 249 või politsei tasuta lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles