Karlova kooli asub juhtima Heidi Kiuru

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Karlova kool.
Pildil Karlova kool. Foto: Kristjan Teedema

Karlova koolile direktori leidmiseks moodustatud komisjon otsustas täna, et parim kandidaat uue direktori kohale on praegu Puhja gümnaasiumi juhtiv Heidi Kiuru.

Linnavalitsuse haridusosakonna peaspetsialist Katrin Ohakas rääkis, et Kiuru puhul sai otsustavaks tema kogemus koolijuhina ning varasem töö nii õppealajuhataja kui õpetajana. «Tema puhul saame me kindlad olla, et ta saab sellise suure kooli ülevõtmisega hakkama. Tal on vastavad kogemused ja kompetentsid,» lisas Ohakas.

Tema sõnul andis Kiurule plusspunkte ka muusikahariduslik taust. Millal Kiuru võiks Karlova kooli direktorina tööle asuda, ei ole veel teada. Kiuru ise rõhutas, et täna tuli alles komisjoni otsus ning töölepingut temaga veel sõlmitud pole.

Tulevane direktor rääkis, et soovib Karlova kooli positiivses suunas edasi arendada ning soodustada koolis huvihariduse ja üldharidusega tegelevate õpetajate tihedamat koostööd.

Heidi Kiuru on viimased kolm aastat töötanud Puhja gümnaasiumi direktorina, enne seda oli ta tööl haridus- ja teadusministeeriumi välishindamise osakonnas ning Alatskivi koolis esmalt klassiõpetaja ning seejärel õppealajuhatajana.

Kiuru tööleasumiseni täidab Karlova kooli direktori kohuseid edasi Toomas Liivamägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles